Programma

Tijdens de dag geven onze trainers en specialisten diverse workshops en lezingen. De lezingen zijn plenair en vinden plaats om 09:30 en 13:30. De workshops vinden 3 keer per dag plaats (10:15, 11:45 en 14:15). De opening is om 09:30 en je kan vanaf 08:30 de markt bezoeken. Je kan dus 3 verschillende workshops bijwonen, daar geef jij je voor op bij het aanschaffen van je ticket. Om 15:30 is er een slot waar je keuze kan maken op de dag zelf uit een wandeling of een ronde rennen van 10 km.

Kids: er is een speciale ruimte voor de kinderen met diverse spellen, zijn ze oud genoeg om zonder begeleiding daar aan mee te doen dan worden ze de hele dag vermaakt. Ze mogen ook mee naar de workshops die jij volgt. Entree voor kinderen tot 12 jaar is kosteloos!

Lunch e.d.: er zijn een paar standhouders – marktkramen – met heerlijk, eerlijk en bijzonder eten dus je hoeft zelf niets mee te nemen. In de kantine van Dudok kan je terecht voor koffie, thee, fris, bier en snacks. Neem hiervoor wat contant geld mee! Kleine bedragen pinnen is niet altijd rendabel voor een kleine ondernemer.

Rondom het marktplein:

  • Klimmen (Wouter Wakkie)
  • De kracht van je eigen energie + meting = Asyra Pro (Caecilia v/d Drift van Wel-Zijn, praktijk natuurgeneeskunde Wel-zijn.eu)
  • Voetmassage (voetreflex) van Voetgesprek (Linda van Borssum, Voetgesprek.nl)
  • Kinderen schminken
  • Blotevoetenpad

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt