Het Barefoot Evenement is hèt jaarlijkse evenement waar liefhebbers van blootvoets lopen alles over gezondheid en beleving van blootvoets lopen kunnen ervaren en horen.

Van presentaties en workshops tot verkoop van barefoot schoenen, waaronder barefoot Leguano schoenen, staan op het programma.

Programma

Tijdens de dag geven onze trainers en specialisten diverse workshops en lezingen. De lezingen zijn plenair en vinden plaats om 10:45 en 13:00. De workshops vinden 3 keer per dag plaats (11:30, 14:00 en 15:00). De opening is om 10:00 en je kan vanaf 09:00 de markt bezoeken. Je kan dus 3 verschillende workshops bijwonen, daar geef jij je voor op bij het aanschaffen van je ticket. Om 16:00 is er een slot waar je keuze kan maken op de dag zelf uit FreeRun, dansen en wandelen.

Kids: er is een speciale ruimte voor de kinderen met diverse spellen, zijn ze oud genoeg om zonder begeleiding daar aan mee te doen dan worden ze de hele dag vermaakt. Ze mogen ook mee naar de workshops die jij volgt. Entree voor kinderen tot 12 jaar is kosteloos!

Rondom het marktplein:

– Klimmen (Wouter Wakkie)

– De kracht van water en energie-meting (Caecilia v/d Drift van Wel-Zijn)

– Zwerfie ruimt plastic (Anne van Dalen)

– Mida Schutte van het International Movement Center

Kijk voor meer informatie op Barefoot Evenement 10 april 2016 te Hilversum

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt