Op 24 mei lopen we allemaal een tijdje op blote voeten

De voet is de slaaf van de schoen. De voet is niet meer vrij om te bewegen maar moet de schoen volgen. De voet vraagt juist om die beweging. Dus weg met die schoen. Anders loop je vast. Letterlijk en figuurlijk.

Op Bevrijd je voetendag heeft iedereen aandacht voor zijn of haar voeten. Uit met die schoenen. Loop, ren, speel, dans en oefen op blote voeten. Krijg weer contact met je voeten en je voeten weer met jou.

Op 24 mei lopen we allemaal een tijdje op blote voeten. Om te voelen hoe dat ook alweer was, die vrije beweging van de voeten. Vrije voeten zijn lekkere voeten. Fijne voeten. Voeten waarmee je de wereld aan kan.

Leguano is er bij met de blotevoeten (barefoot)schoenen

Wij zijn door Natuurlijk Willemien uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het Bevrijd je voeten evenement in Hardenberg op 24 mei. Wij staan met een aantal testschoenen klaar. Je kunt met deze schoenen het blotevoetenpad bij De Koppel verkennen. Maak kennis met deze barefootschoenen en voel en ervaar wat ze voor jou voeten doen. Vrijheid, beweeglijkheid, natuurlijk bewegen, beschermd en gemak zijn kernwoorden waar leguano barefoot schoenen voor staan. Ook hebben we diverse modellen om te passen en (eventueel) te kopen bij ons.

Waar:


Wanneer en Hoe laat: 24 mei tussen 14.00 uur en 16.00 uur

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt