Zondag 13 september 2020 vindt de blotevoetenwandeling plaats. Een geweldig moment om kennis te maken met blootsvoets lopen door het bos. De organisatie en begeleiding is een samenwerking tussen Leguano Schoenen en de Voetspecialist.

Waar en hoe laat? We verzamelen op de parkeerplaats bij Herberg Molecaten en starten rond 10.15 uur de blotevoetenwandeling. Omdat het voor velen de eerste keer is, zullen we rustig lopen. Tussendoor geven we tips en info over het lopen op blote voeten. De duur van de wandeling zal ongeveer een uur zijn. Hiervoor betaal je ter plaatse een kleine bijdrage van €5,00. Aanmelden kan door een mailtje te sturen via het contactformulier. Op mijn Facebook pagina vind je ook informatie over dit evenement.

Introductie

Leguano barefoot schoenen (Dick Tulen). Ik ben distributeur van Leguano schoenen in Nederland.

Robin Captijn, Paramedisch therapeut / Voetspecialist. Afgelopen jaren heeft Robin zich gespecialiseerd als voetspecialist. Als je het over voetproblemen hebt, moet je anders gaan denken is zijn filosofie. Hij is erbij als vraagbaak over voetklachten en het natuurlijk bewegen op zich.

Heb jij zin om op blote voeten / testschoenen mee te lopen?

Als lopen op blote voeten een stap te ver is of lijkt, is er de mogelijkheid om eerst te ervaren hoe het op minimalistische schoenen voelt? Ik neem een aantal kratten met testschoenen van Leguano mee. Deze kunnen gebruikt worden voor je eerste ‘blootsvoets’ ervaring. Natuurlijk ben je ook welkom op je eigen Leguano barefoot schoenen.

Door de Corona perikelen zullen we de maatregelen zoals gesteld in deze link in acht nemen:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven

3 reacties op “Blotevoetenwandeling 13 september 2020

  • Dick Tulen zegt:

   Beste Lucy,

   Leuk dat je er bij bent. Ongeveer 2 weken voor aanvang van de blotevoetenwandeling ontvang je een tikkie voor een bijdrage van €7,50.

   Hartelijke groet,
   Dick Tulen
   Distributeur Leguano Schoenen

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt