Door de onduidelijkheid met betrekking tot evenementen i.v.m. het Corona virus, hebben we besloten de blotevoetenwandeling te laten vervallen.
Zodra er meer duidelijkheid is wordt een nieuwe datum vastgesteld. Houdt de website of Facebook in de gaten.

Zondag 28 juni 2020 vindt de deze blotevoetenwandeling plaats. Een geweldig moment om kennis te maken met blootsvoets lopen door het bos. De organisatie en begeleiding is een samenwerking tussen Leguano Schoenen, de Voetspecialist, en Zuiver Geluk (Leguano Shop).

Waar en hoe laat? en starten rond 10.15 uur de blotevoetenwandeling. Omdat het voor velen de eerste keer is, zullen we rustig lopen. Tussendoor geven we tips en info over het lopen op blote voeten. De duur van de wandeling zal ongeveer een uur zijn. Hiervoor betaal je via een toegezonden Tikkie een kleine bijdrage van €7,50 (incl. een kop koffie of thee na afloop). Aanmelden kan door een mailtje te sturen via het contactformulier. Op mijn Facebook pagina vind je ook informatie over dit evenement.

Introductie

Leguano barefoot schoenen (Dick Tulen). Ik ben distributeur van Leguano schoenen in Nederland. Voor degene die de schoenen willen ervaren, heb ik testschoenen bij me.

Storemanager van Zuiver Geluk Conceptstore (Jan van der Hout), verkooppunt (Leguano Shop) in Zwolle. Jan is daarnaast energetisch- (quantum response) therapeut en heeft al jaren ervaring met lopen op barefoot schoenen en de energetische voordelen hiervan.

Robin Captijn, Paramedisch therapeut / Voetspecialist. Afgelopen jaren heeft Robin zich gespecialiseerd als voetspecialist. Als je het over voetproblemen hebt, moet je anders gaan denken is zijn filosofie. Hij is erbij als vraagbaak over voetklachten en het natuurlijk bewegen op zich.

Heb jij zin om op blote voeten / testschoenen mee te lopen?

Als lopen op blote voeten een stap te ver is of lijkt, is er de mogelijkheid om eerst te ervaren hoe het op minimalistische schoenen voelt? Ik neem een aantal kratten met testschoenen van Leguano mee. Deze kunnen gebruikt worden voor je eerste ‘blootsvoets’ ervaring. Natuurlijk ben je ook welkom op je eigen Leguano barefoot schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *