blootvoets

Komend voorjaar organiseert Leguano Schoenen Nederland samen met Zuiver Geluk Conceptstore en de voetspecialist, blotevoetenwandelingen in het bos bij Hattem (nabij Zwolle). Een geweldig moment om je eerste stapjes op blote voeten of op minimalistisch schoeisel te zetten. Leer je voeten kennen en maak contact van je voeten naar je brein. Waar en hoe laat?
We verzamelen om 10.00 uur in Herberg Molecaten en starten rond 10.15 uur de blotevoetenwandeling.
Keuze data zijn: 19 april of 7 juni 2020.
Omdat het voor velen de eerste keer is, zullen we rustig lopen. Tussendoor geven we tips en info over het lopen op blote voeten. Wanneer op blote voeten lopen een brug te ver voor je is, zijn er Leguano schoenen beschikbaar om tijdens de wandeling te gebruiken en het barefoot gevoel te ervaren, maar dan beschermd door de uiterst flexibele en sterke zool.
De duur van de wandeling is ongeveer een uur.
Hiervoor betaal je via een tikkie betaalverzoek een kleine onkostenvergoeding van €7,50 (incl. een kop koffie of thee na afloop bij Herberg Molencate).
Aanmelden kan door een mailtje te sturen via het contactformulier (aanmelding is definitief na betaling via Tikkie).

Graag vermelden in invulscherm ‘Uw bericht’ van het contactformulier:
– met hoeveel kom je, – welke datum kom je (jullie), – wil je leguano schoenen proberen ja/nee, – welke maat schoenen heb je.

Op mijn Facebook pagina vind je ook informatie onder het kopje evenementen.

Wie begeleiden de wandelingen?:

Dick Tulen, Distributeur van Leguano barefoot schoenen. Ik heb, voor degene die willen ervaren, testschoenen bij me.

Jan van der Hout, Storemanager van Zuiver Geluk Conceptstore, verkooppunt van  Leguano in Zwolle. Jan is daarnaast energetisch- (quantum response) therapeut en heeft al jaren ervaring met lopen op barefoot schoenen en de energetische voordelen hiervan.

Robin Captijn, Paramedisch therapeut / Voetspecialist. Afgelopen jaren heeft Robin zich gespecialiseerd als voetspecialist. Als je het over voetproblemen hebt, moet je anders gaan denken is zijn filosofie. Hij is erbij als vraagbaak over voetklachten en het natuurlijk bewegen op zich.

Heb jij zin om op blote voeten / testschoenen mee te lopen?

Als lopen op blote voeten een stap te ver is of lijkt, is er de mogelijkheid om eerst te ervaren hoe het op minimalistische schoenen voelt? Ik neem een aantal kratten met testschoenen van Leguano mee. Deze kunnen gebruikt worden voor je eerste ‘blootsvoets’ ervaring. Natuurlijk ben je ook welkom op je eigen Leguano barefoot schoenen.