De decembermaand introduceert 2 nieuwe modellen van Leguano. De super elegante en vrouwelijke Ladyloop en het bekende Aktiv model in de frisse, sportieve kleur antraciet met een felgroene LIFOLIT zool.

De Lady loop is een moderne schoen die uitstekend combineert op zowel een spijkerbroek als een rokje. Dit elegant en vrouwelijke model is uitgevoerd in klassiek zwart. Dans door het leven met een vrij gevoel. Uitermate geschikt om mee uit te gaan in combinatie met mooie Jeans. Eenvoudig om in te stappen en ze vormt zich zacht om de voeten. Met de 100% LIFOLIT-zool ervaar je het wonderbaarlijke blootsvoetsgevoel zoals bij alle Leguano modellen. Natuurlijk is de Lady loop te combineren met tal van outfits. Het slotje is eenvoudig en naar smaak aan en af te koppelen.

De Aktiv antraciet is een bekend model. Met zijn grote keuze uit frisse kleuren is de ‘antraciet’ een welkome aanvulling. Sportief en opvallend door zijn felgroene Lifolit zool. De leguano aktiv geeft ondersteuning zonder de beweging te beperken. Laat je voeten weer lopen en niet de schoenen! Ideaal voor alle sporten, vooral hardlopen, fietsen, tennis, golf, yoga, watersporten, tafeltennis en tal van andere binnen en buitensporten.

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt