Pure Pinksterfair; Leguano is van de partij

De Pure Pinksterfair is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven. Genieten voor jong en oud. Demonstraties, lezingen, workshops en gepassioneerde standhouders, alles met het thema STOER BUITEN LEVEN, geven u een heerlijke relaxte beleving. De livemuziek en het heerlijke eten maken van deze dag een compleet feest!

Leguano vrijetijdsschoenen, hét antwoord op barefoot lopen.

Leguano schoenen zijn het alternatief voor het op blote voeten lopen.  Het geeft vrijheid en het niet alledaagse ‘barefoot’ model zorgt voor lichtheid en een flexibele pasvorm. Door het gevoel op blote voeten te lopen krijg je weer contact met de aarde/grond. Deze gronding zorgt voor een stabiele basis en meer balans tijdens het (hard)lopen en in stilstand.

Veelzijdig in gebruik

Ze kunnen voor zowel sportieve, recreatieve als dagelijkse (beroepsmatige) activiteiten gebruikt worden. De sterke en uiterst veerkrachtige zool zorgt voor bescherming tegen oneffenheden en harde obstakels. Daarnaast voorkomt de antislip Lifolit zool uitglijden op gladde ondergrond.

Voor iedereen

Van jong tot oud kan iedereen ermee uit de voeten. Het geeft een veilig en ontspannen gevoel van lopen. Het bevordert een gezonde ontwikkeling van de voetspieren en het ondersteunt de natuurlijke houding van het lichaam. De schoenen knellen niet omdat ze de vorm van de voet aannemen. Doordat de spieren actief zijn tijdens het lopen, is er een goede doorbloeding van de voet. Ook worden door de beweging spieren, banden, pezen en botten sterker en kan de vorm van de voet in positieve zin veranderen.

Meerdere modellen

Met meerdere modellen en kleuren in haar collectie, waaronder een kinderschoen, is er volop keuze. Voor zowel binnen als buiten is het een perfecte schoen.

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt