Op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 zal de Vakbeurs Totale Voetverzorging van start gaan in Expo Houten (nabij Utrecht). De beurs is georganiseerd door de ASWS. Een mooie centrale locatie waar men gratis voor de deur kan parkeren! Deze beurslocatie ligt in het midden van het land, direct aan de A27 en is daardoor prima bereikbaar. De gratis koffie en thee staat voor alle bezoekers klaar.
 
Leguano Schoenen Nederland is aanwezig met een stand, waar de barefootschoenen gepast, geprobeerd en gekocht kunnen worden voor eigen gebruik. Doel is om te laten zien en voelen hoe vrij je met deze schoenen kunt bewegen waardoor spieren en pezen zich kunnen ontwikkelen en botjes en gewrichtjes optimaal kunnen bewegen.
 
Uiteraard zijn er ook op deze editie van de VTV weer zeer interessante lezingen te bezoeken. De Vakbeurs Totale Voetverzoging is geaccrediteerd met 3 punten (domein voetzorg).
Tijdens de Vakbeurs Totale Voetverzorging zal ook weer een Masterclass van 09.30-12.30 uur, gehouden worden. Dit jaar is het onderwerp Pijn in de voorvoet (metatarsalgie) in de praktijk. Wanneer u deze bezoekt hoeft u geen kaartje voor de VTV te kopen. Kaarten voor de Masterclass koopt u onder kopje congressen op de website van ASWS

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt