Zaterdag 28 april is het weer tijd voor de Wereld Tai Chi Dag! Een gratis evenement waar we iedereen motiveren en stimuleren om te (blijven) bewegen. Met een 20-tal workshops/ kennismakingslessen vanuit de rijkdom die Tai Chi en Chi Kung ons te bieden heeft. Tradities uit de Chinese cultuur en aanverwante energetische – Chi – verrijkende leer. Het optimaliseren van het geluk symptoom. Dus je bent gewaarschuwd, het beoefenen van Tai veroorzaakt een energiek en lang gelukkig leven.

Iedereen is van harte uitgenodigd in Park de Wezenlanden Zwolle (achter het provinciehuis). Makkelijk te bereiken met gratis parkeerplekken rond het terrein. Ook te voet vanaf NS-station Zwolle slechts 15 min. of pak een fietstaxi naar het park.

Het evenement duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Ons programma kenmerkt zich door half uur sessies, afwisselend workshops en demonstraties. De workshops zijn onderverdeeld in de volgende hoofdcategorieën: Tai Chi Chuan en toepassingen; Tai Chi voor Gezondheid; Tai Chi Wapens; Tai Chi voor kinderen. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt.

Naast de workshops en demonstraties is er een doorlopend programma op de markt. Maak kennis met sumoworstelen, pushing hands op een verhoging, reuze bellen maken, origami, chinees knopen, haiku, zodiac, ’t Konkeltje (het beroemde thee winkeltje van Zwolle), Avatar (een training in bewustwording en zelfempowerment), Rebalancing, Love Peace and Harmony NL, het Kennisboek en Acupunctuur en bemachtig je eigen Leguano (barefoot) schoenen.

Houd het programma WTCD 28 april 2018 in de gaten. Kijk opwww.wereldtaichidag.nl of https://www.facebook.com/WereldTaiChiDag

WTCD Zwolle is een gratis evenement en wordt georganiseerd vanuit Stichting Gunga Din de Waterdrager. Deze stichting is een ANBI welke geen winstoogmerk heeft. Om dit evenement te dragen vragen wij een financiële bijdrage in de vorm van donaties. Stort uw donatie op St. Gunga Din de Waterdrager rek.nr. NL81ABNA058.16.82.009
Alvast heel hartelijk dank.

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt