10 oktober organiseren we alweer de derde workshop. Regelmatig krijg ik de vraag van klanten en geïnteresseerde mensen of er een workshop kan worden gegeven over Natuurlijk Blootvoets lopen. Door onze cultuur en het schoeisel wat we dragen, zijn we dat helaas verleerd. Ik kan uit eigen ervaring zeggen, dat de natuurlijke looptechniek een verademing is voor lichaam en geest. Wees snel met aanmelden, want het aantal deelnemers is maximaal 10.

Datum/tijd: 10 oktober van 19.30-21.30 uur.
Lokatie: Conceptstore Zuiver Geluk, Weeshuisstraat 2, Zwolle.
Kosten €25,00

Wil je deelnemen, geef je dan op door je naam, emailadres en telefoonnummer te mailen naar: info@leguanoschoenen.nl
Je ontvangt een uitnodiging en het bankrekeningnummer waarnaar je de deelnemersbijdrage kunt overmaken.

Rob Salomonson verzorgt deze workshop. Een korte introductie:

Rob Salomonson

WORKSHOP LEIDER ‘LOPEN OP BLOTE VOETEN’

In 2009 ben ik begonnen met het lopen op blote voeten. In het begin meteen 21 en 30 km op blote voeten gelopen. Door mijn onkunde heb ik dat moeten bekopen met zes maanden veel gedoe, voet in het gips, daarna. Daarna ben ik weer verder gaan. Door schade en schande heb ik zelf veel mogen leren van mijn lichaam. Destijds waren er nog maar weinig boeken op dit gebied. Al met al daardoor een lange leer curve. Het heeft mij veel gezondheid gegeven en heel wat minder wandel en loopblessures. Ook de manier van ademhalen het drinken van water en de kijk op voeding is veranderd. Vandaag de dag deel ik mijn ervaring en kennis hierover zo veel mogelijk in de vorm van seminars door het hele land die veelal georganiseerd door W-Being. Nu heb ik al zeker zo een honderd mensen met voet, knie heup rug en schouder ongemakken mogen introduceren in het natuurlijk bewegen. In Lelystad geef ik op bij AV Spirit les. Ook enkele Fysiotherapeuten in Lelystad en een Podoloog sturen mensen naar mijn lessen. Voor de meeste mensen is het een openbaring om te ervaren dat natuurlijk bewegen zo positief kan doorwerken in heel veel facetten van je “zijn”. Natuurlijk kan je het je zelf aanleren om op blote voeten of op minimalistische schoenen te bewegen. Maar je kan het natuurlijke zitten staan en bewegen vermoedelijk heel veel sneller leren om de ervaring van een ervaringsdeskundige te gebruiken. Ik zou zeggen kom naar één van de workshops. Het zou je leven weleens onverwachts heel positief kunnen beïnvloeden.