Wie zijn wij?

Het merk Leguano® wordt in Duitsland geproduceerd en is van de allerhoogste kwaliteit.

Vanaf 2014 draag ik Leguano schoenen. Ik had altijd moeite met het vinden van schoenen die echt lekker zitten. En wanneer ik wel schoenen gevonden had, waren er altijd knel- en drukpunten die ongemak veroorzaakten.

Dat is nu verleden tijd!

Mijn vrouw droeg altijd steunzolen. Nu loopt zij ook altijd op leguano schoenen zonder steunzolen en hebben haar voeten een ware metamorfose ondergaan.

De vrijheid die wij ervaren in leguano schoenen en het barefoot gevoel is een verademening voor alle botjes, gewrichten, pezen, spieren en zenuwbanen. Door de zerodrop en dunne flexibele zool stonden we weer rechtop in de natuurlijke houding. De rugklachten verdwenen en gezonde voeten is het resultaat.

Het enthousiasme en de inspiratie die deze ervaring bracht, was aanleiding om Leguano schoenen in Nederland te gaan verkopen.

Bezoekadres Paal5

Inmiddels hebben al veel mensen de Leguanos gekocht en ervaren. Het is altijd weer fijn om de glimlach op de gezichten te zien wanneer mensen voor het eerst op deze schoenen lopen.

Naast de webshop en onze locatie bij Paal5 kom je ons tegen op beurzen en evenementen waar gezondheid, fitheid, outdoor en vrijheid een belangrijk thema is.

In de nieuws pagina op deze website kun je lezen waar en wanneer we te bezoeken zijn.

Wil jij verkooppunt worden in Nederland?

Uitbreiding naar meerdere verkooppunten in Nederland is ons streven.
Heb je een winkel die qua assortiment aansluit bij Leguano barefoot schoenen en heb je interesse, neem dan contact op voor meer informatie