De perfecte zool voor Barefootschoenen

Het bijzondere aan leguano barefootschoenen is de unieke zool die zich vormt als een tweede huid. De zool is net zo uniek als de vorm van ieders voet. Bij de technische ontwikkeling van deze zool ligt de nadruk op de kenmerken van perfecte structuur, sensortechnologie en ergonomie.

Unieke structuur

De speciale plaatsing van de halve bollen voorkomt dat ze elkaar blokkeren als de zool van vorm verandert. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de zool 360 ° flexibel in elke richting kan bewegen en past zich daardoor perfect aan elk oppervlak aan. Dit zorgt voor een groter contactoppervlak op de vloer en dus meer vloergevoel en grip.

Zintuiglijke feedback

De ergonomisch gevormde leguano-zool heeft biomechanische functies: de individuele hersenhelften bieden sensorische en tactiele (tastbare) feedback bij elke stap die aan onze voeten wordt doorgegeven. De individuele zenuwzones en punten worden specifiek gestimuleerd. Dit staat gelijk aan een voetreflexzonemassage, die zorgt voor ontspanning en welzijn.

Ergonomisch ontwerp

De zool van de leguano barefootschoenen is gemaakt van LIFOLIT® *, een zeer robuust en flexibel product. Het materiaal sluit ergonomisch aan op de vorm van de voet van de drager. Het is ook zo flexibel dat u de barefoot schoenen gemakkelijk kunt oprollen en zo kunt opbergen om ruimte te besparen.