Verzending

De bestelling wordt standaard verzonden met PostNL. We doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Vandaag voor 12.00 uur besteld is in de regel de volgende dag geleverd. Verpakkingsdozen worden door ons zoveeel mogelijk hergebruikt om het milieu te sparen.

Gratis verzending in Nederland en België boven een bestelbedrag van €75.

Retour / Ruilen

Alle producten die u koopt op www.leguanoschoenen.nl  kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retour gezonden worden. Voorwaarde hiervoor is dat het artikel ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de onbeschadigde originele verpakking wordt teruggestuurd.

De portokosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Wat moet u doen?

 • Meld de retourzending aan door een mail te sturen naar info@leguanoschoenen.nl o.v.v. het bestelling nummer (om het mailverkeer zo minimaal mogelijk te houden, volgt hier geen bevestiging op).
 • Het retourproduct moet uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het product, geretourneerd zijn.
  Ontvangst van retouren met een dagstempel later dan genoemde 14 dagen, worden niet terugbetaald !
 • Verstuur het product met een door u zelf te bepalen en te betalen koeriersdienst. Track&trace code naar info@leguanoschoenen.nl.
  De verzending bevat het product (in nieuwstaat) in de originele schoenendoos in de/een beschermende verpakkingsdoos.
  Korte notitie met je naam, het nummer van de bestelling #……… en de reden retour (betreft het een ruilverzoek voor een andere maat/kleur of betreft het een verzoek aankoopbedrag retour).
 • Pakket kan verzonden worden naar:
  Leguano Schoenen Nederland
  Paalweg 5
  8141 RT  Heino

Zo spoedig mogelijk na de ontvangst van het product, ontvangt u de gewijzigde maat/kleur van het bestelde model. Wanneer u geld terug wilt, maken wij, uiterlijk binnen 14 dagen, het geld over op de bankrekening waarop ook de betaling is gedaan.

De volledige Algemene voorwaarden kunt u lezen op de pagina Algemene Voorwaarden

Leguano Schoenen
Average rating:  
 0 reviews