Verzending en Retour

Verzending

De bestelling wordt standaard verzonden met DHL Parcel. Op afspraak kunnen bestellingen ook afgehaald worden aan de Eendrachtstraat 9 te Zwolle. We doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Vandaag voor 12.00 uur besteld is in de regel de volgende dag geleverd. 

Verzenden van bestellingen boven een besteding per bestelling van €75,00 is gratis.

Vanwege extra drukte bij onze logistieke partners als gevolg van de corona crisis, kunnen de levertijden iets langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze oprechte excuses hiervoor.

Retour / Ruilen

Alle producten die u koopt op www.leguanoschoenen.nl  kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geruild of retour gezonden worden. Voorwaarde hiervoor is dat het artikel ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de onbeschadigde originele verpakking wordt teruggestuurd.

De portokosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Wat moet u doen?

  • Meld de retourzending aan door een mail te sturen naar info@leguanoschoenen.nl o.v.v. het ordernummer.
  • Verstuur het product met een door u zelf te bepalen en te betalen koeriersdienst. De verzending bevat het product en originele schoenendoos in originele staat, inclusief korte motivatie (ruilverzoek (nieuwe maat) of aankoopbedrag retour). Verzenden naar:

Leguano Schoenen Nederland
Eendrachtstraat 9
8012 VV  Zwolle

Zo spoedig mogelijk na de ontvangst van het product, ontvangt u de gewijzigde maat/kleur, of, uiterlijk binnen 14 dagen, maken wij het geld over op uw bankrekening.

De volledige Algemene voorwaarden kunt u lezen op de pagina Algemene Voorwaarden