Verzending en Retour

Verzending

De bestelling wordt standaard verzonden met DHL Parcel. Op afspraak kunnen bestellingen ook afgehaald worden aan de Eendrachtstraat 9 te Zwolle. We doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Vandaag voor 12.00 uur besteld is in de regel de volgende dag geleverd. 

Gratis verzending in Nederland. In België gratis verzending boven een bestelbedrag van €75.

Vanwege extra drukte bij onze logistieke partners als gevolg van de corona crisis, kunnen de levertijden iets langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze oprechte excuses hiervoor.

Retour / Ruilen

Alle producten die u koopt op www.leguanoschoenen.nl  kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geruild of retour gezonden worden. Voorwaarde hiervoor is dat het artikel ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de onbeschadigde originele verpakking wordt teruggestuurd.

De portokosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Wat moet u doen?

 • Meld de retourzending aan door een mail te sturen naar info@leguanoschoenen.nl o.v.v. het bestelling nummer.
 • Het retourproduct moet uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het product, geretourneerd zijn.
  Ontvangst van retouren met een dagstempel later dan genoemde 14 dagen, worden niet terugbetaald !
 • Verstuur het product met een door u zelf te bepalen en te betalen koeriersdienst. De verzending bevat het product en originele schoenendoos in originele staat, inclusief korte motivatie (ruilverzoek (nieuwe maat) of aankoopbedrag retour). Verzenden naar:
  Leguano Schoenen Nederland
  Eendrachtstraat 9
  8012 VV  Zwolle

Zo spoedig mogelijk na de ontvangst van het product, ontvangt u de gewijzigde maat/kleur van het bestelde model. Wanneer u geld terug wilt, maken wij, uiterlijk binnen 14 dagen, het geld over op de bankrekening waarop ook de betaling is gedaan.

De volledige Algemene voorwaarden kunt u lezen op de pagina Algemene Voorwaarden