MEDISCHE SNEAKER

Leguano Care is hét antwoord als je op zoek bent naar een gezonde zorgschoen voor zorgpersoneel en medische beroepen. Veel staan en lopen kan lijden tot voetklachten, rugklachten en knieklachten. Deze lichamelijke klachten worden weggenomen omdat je weer in je centrum staat en je rug en buikspieren beter in balans zijn. Binnen onze webshop vind je een ruime keuze aan barefoot schoenen voor dames, maar natuurlijk ook voor heren en kinderen. Je voeten genieten van de vrijheid die ze nodig hebben, je gewrichten krijgen de vrijheid om weer natuurlijk te bewegen. Schoenen voor rugklachten, voetklachten en knieklachten kopen doe je dan ook het beste bij Leguano schoenen. Er is niets fijner dan vrij kunnen bewegen en dat geldt zeker voor je voeten.

De eigenschappen voor deze speciale barefootschoenen voor de zorg zijn:

Het model Care White:

  • Vloeistofafstotend – afwasbaar en gemakkelijk schoon te maken
  • Antislipzool – zorgt voor een stevige grip
  • desinfecteerbaar
  • Naadloze neus

Bovendien wordt elk paar van dit model geleverd met een  sok in de juiste maat (S t/m XL).

Juist in de zorg is het belangrijk dat zorgpersoneel op gezond schoeisel loopt met voldoende beweegruimte in de schoen alsof je op blote voeten loopt. Juist dan heb je alle ruimte om je tenen in vrijheid te kunnen bewegen. Daarnaast ervaar je geen beknelling of dat het krap zit. Toch is het bewegen en lopen op blote voeten niet altijd een optie. Uiteraard wil je jouw voetzolen wel kunnen beschermen tegen invloeden van buitenaf. Gewone schoenen ofwel sneakers zijn vaak verstevigd met een voetbed, een hakje of een extra demping. Door deze ondersteuning van onze houding worden spieren, banden en pezen minimaal gebruikt. Onderontwikkeling is daardoor een logisch vervolg. Door deze kunstmatige correcties aan ons bewegingsapparaat / lichaam kunnen er eenvoudig rugklachten of andere gewrichtspijnen ontstaan. We bewegen gewoonweg niet in onze natuurlijke houding, waardoor we vervelende lichamelijke klachten ervaren. Met Leguano schoenen is dat anders. Deze schoenen voor rugklachten ondersteunen je natuurlijke houding en geven je daarnaast een ultiem gevoel van vrijheid

Online barefootschoenen voor voetklachten, rugklachten en knieklachten kopen

Het dragen van Leguano schoenen is als bewegen op blote voeten. Je voet heeft zoveel vrijheid dat deze op de juiste manier gebruikt en geplaatst kan worden. De spieren en banden in onze voet worden daardoor sterker en raken meer ontwikkeld. Doordat je gebruik maakt van je natuurlijk schokdempers, kunnen voetklachten, rugklachten en knieklachten sterk worden gereduceerd.

De Leguano schoenen zijn vervaardigd van lichtgewicht, dempend en slijtvast materiaal. Daarnaast is de zorgsneaker flexibel zodat deze zich aanpast aan de vormen van je voet, in plaats van andersom. Het materiaal is nat afneembaar en de sluiting met klitteband maakt aantrekken erg gemakkelijk. Leguano schoenen voor rugklachten bevorderen een natuurlijke en gezonde houding van het lichaam. Omdat de voet niet beperkt wordt in zijn bewegingsvrijheid, wordt tevens de bloedsomloop gestimuleerd.

Binnen de webshop van Leguano schoenen maak je eenvoudig een keuze uit een ruim assortiment. Daarbij maakt het niet uit of je op zoek bent naar running schoenen voor dames, heren of kinderen. Uiteraard zorgen we voor een snelle levering, zodat je nooit lang op jouw barefoot schoenen hoeft te wachten. Daarnaast wordt je bestelling in Nederland gratis verzonden en boven €75,- gratis verzonden naar België.